VPS - Servidors Virtuals Privats

Característiques generals dels nostres servidors VPS

Servidor dedicat VPS amb un mínim de 1 vCPU, 2 GB de RAM i discs d'alt rendimient NVMe.

Sistema operatiu Ubuntu GNU/Linux LTS, strongtotalment configurat, gestionat i administrat per TECOB. Disposa d'un senzill panell de control (HestiaCP) que permet a l'usuari efectuar les operacions bàsiques de forma molt senzilla via web: crear comptes de mail, modificar contrasenyes, crear bases de dades gestionar comptes de ftp, etc...

El servidor està totalment administrat i gestionat per TECOB, pel que no fa falta que te preocupis per ell, nosaltres ens ocupem de tot.

 • Transferencia de dades il·limitada
 • Servidor GNU/Linux Ubuntu LTS
 • Discs ultra ràpids NVMe
 • Comptes de correu electrònic il·limitats
 • Comptes de FTP il·limitats
 • PHP 7.x, 8.x / MariaDB 10.4.x
 • Multidomini: Allotja tants dominis com vulguis!
 • IP dedicada inclosa
 • Certificats SSL Let's Encrypt
 • Senzill panell de control (Accés segur via SSL)
 • Còpies de seguretat internes automàtiques i manuals

CAPACITAT EN DISC

Augmenta l'espai en disc a mesura necessites més capacitat

50 GB

12,00 €

AL MES

100 GB

24,00 €

AL MES

250 GB

48,00 €

AL MES

500 GB

98,00 €

AL MES

Opcions compatibles

Copies de seguretat
Copies de seguretat emmagatzemades de forma segura a centenars de kilòmetres del teu servidor VPS.
IP geolocalitzada
Afegeix IP's geolocalitzades al teu servidor VPS per a optimitzar el SEO de les teves pàgines web.
Emmagatzematge extern
Contracta espai extra per al teu VPS, ideal per a ampliar el teu espai Nextcloud!
Descomptes
Contacta'ns per a consultar els descomptes actualment en marxa!

Preguntes freqüents

 • Un servidor VPS és una pas endavant en prestacions i seguretat davant d'un hosting convencional.
  En un hosting comú diversos usuaris comparteixen un mateix servidor i els seus recursos (CPU, ram, etc ...). A més hi ha problemes de seguretat ja que els fitxers de tots els usuaris es situen en el mateix servidor.
  En un servidor VPS, un servidor s'utilitza únicament per a un únc usuari. Únicament els seus fitxers estan allotjats. A més els recursos assignats a servidor VPS són específicament per a aquest usuari, sense compartir-los amb ningú més: cpu, ram, espai en disc, etc ...
  A més, pel que fa a seguretat, un servidor VPS és més eficient ja que separa usuaris en servidors diferents i evita que un altre usuari pugui llegir els vostres fitxers o aconseguir accessos no desitjats.
  Podríem dir que un servidor VPS ofereix la seguretat i potència d'un servidor real a petita escala.
 • Els avantatges de tenir un servidor VPS davant d'un hosting convencional són evidents:
  Privacitat de les dades: al teu servidor VPS únicament veuràs els teus fitxers, no s'allotja ningú més.
  Personalització del sistema: en cas que necessitis alguna personalització al teu servidor, contacta'ns i podrem fer-la ja que els canvis en el teu servidor no afecten als altres.
  IP dedicada: el teu servidor té una IP dedicada. Únicament les teves accions t'afecten a tu. En un servidor compartit, si un altre usuari envia correu brossa i el servidor cau en una llista negra, també t'afectaria a tu!
 • Sí!, es poden allotjar tants dominis com vulguis. L'únic límit és l'espai que contractes en el disc dur, que parteix de 25 GB.
  Tot i així no tens per què preocupar-te, si omples aquests 25 GB i necessites més espai pots ampliar fàcilment el servidor VPS al nivell superior: 50 GB.
  Els servidors VPS es poden ampliar fàcilment i et permeten créixer amb tranquil·litat.
  Pel que fa als dominis, allotjar diversos dominis vol dir que per a cada un d'ells podràs tenir web i correus sense cap problema. En cada pla d'allotjament el nombre de dominis, de webs, correus i bases de dades és il·limitat. El mateix per als comptes FTP, etc ...
 • Quan contractis el servidor i accedeixes a ell veuràs que l'espai lliure és menor de 25 GB.
  És del tot normal. Pensa que has contractat un servidor virtual privat (VPS), això vol dir que tens el teu propi sistema operatiu (ens encarreguem nosaltres d'ell) amb els seus programes i recursos.
  El sistema operatiu, com en tots els ordinadors, ocupa espai. Per aquest motiu es "perden" aquests 2,5 GB d'espai lliure.
 • Això és possible de forma molt senzilla amb un servidor VPS. En aquest servidor podràs allotjar tots els teus dominis amb les seves respectives pàgines web i correus, així no has de contractar més allotjament; amb un n'hi ha prou.
  Per a cada domini allotjat amb nosaltres, tens una quantitat il·imitada de subdominis que pots crear, de manera que cada subdomini pot tenir el seu espai d'allotjament al mateix servidor VPS. Així, per a projectes interns no cal adquirir nous dominis!
  D'altra banda, els nostres servidors tenen capacitat Nextcloud (instal·lació gratuïta) en un subdomini per exemple, per la qual cosa fins i tot pots prescindir de servidors interns (o del Office365 o Google workspace), evitant la gestió d'aquests i/o del seu maquinari.

TECOB

Som una empresa d'Andorra amb capital 100% andorrà activa des del 2005 al sector IT.
Oferim professionalitat i servei personalitzat al client. Tots els nostres empleats tenen un perfil tècnic al 100% pel que sempre que parlis amb algú sap el que diu ;-)

XARXES SOCIALS

* Tots els preus estan indicats sense impostos