Política de privacitat

La web de TECOB no recull cap tipus de dada personal dels visitants.

L'apartat de la web "Contactar" presenta un formulari de contacte comercial per als visitants que desitgin aquesta via de comunicació amb la nostra empresa. Les dades recollides en aquest formulari formen part d'un fitxer degudament inscrit en l'Agència de Protecció de Dades d'Andorra.

TECOB garanteix el compliment de la Llei 15/2003 sobre la protecció de dades personals. En qualsevol moment vostè pot demanar l'accés, modificació o supressió de les seves dades. Per fer efectiu aquest dret cal enviar una sol·licitud escrita a:

TECOB
C/ Mossèn Enric Marfany, 3
AD500 Andorra la Vella · Principat d'Andorra
Tel. (+376) 868 111 · Fax (+376) 869 111

La sol·licitud s'ha de realitzar segons la normativa establerta per l'Agència de Protecció de Dades d'Andorra. A la web de l'agència es pot trobar el model de sol·licitud i les indicacions a seguir.

A nivell estadístic s'analitzen les dades d'accés a la web (nombre de visitants i continguts més visitats), però en cap cas aquestes dades poden identificar unívocament als visitants.

TECOB

Som una empresa d'Andorra amb capital 100% andorrà activa des del 2005 al sector IT.
Oferim professionalitat i servei personalitzat al client. Tots els nostres empleats tenen un perfil tècnic al 100% pel que sempre que parlis amb algú sap el que diu ;-)

XARXES SOCIALS

* Tots els preus estan indicats sense impostos